Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
خط ایران رو ننویسید . ایمیل رو جایگزین کنید ادرس حدودی در ساسکاتون بدین
2021-09-06 22:55:00

Similar Question:
#تورنتو

به همه بنده جویای کار در تورنتو هستم ۴ روزی که تورنتو اومدم فعلا تو قرنطینه هستم تحصیلاتم در حوزه مهندسی کشاورزی تخصص کاریم pipe & fitting در رشته آبیاری تحت فشار در حوزه plumbing هم تخصص دارم و چندسالی کار کردم ممنون میشم اگر فرصت شغلی بود به من معرفی کنید باتشکر نیما
2021-08-30 13:31:00 #Canada [تورنتو] کار

تو این گروه هستن کسانی که دنبال نیروی کار بگردن در تورنتو ؟ از این جهت میپرسم که ببینم فایده داره رزومه خودمون رو داخل گروه بفرستیم به عنوان متقاضی تا مطالعه بشه از طرف کارفرمای ایرانی ؟ مرسی
2021-08-31 23:51:00 #Canada [تورنتو] کار

برای کار تو یه فروشگاه نمایندگییه برند آرایشی و skin care رزومه داده بودم بهم جواب دادن که فردا میخوان تلفنی باهام صحبت کنن کسی تجربه ای داره؟ تورنتویی ها تو اینجور مواقع چی میپرسن چی میگن ؟
2021-09-03 21:33:00 #Canada [تورنتو] کار

برای حرفه مکانیک انواع ماشین آلات داخل تورنتو کسی نمیخواد؟همسر بنده شغلشون مکانیک هست.
2021-09-05 14:28:00 #Canada [ماشین] کار

من مهندسي نرم افزار خوندم با سابقه كار سافت ور ساپورت و ديتابيس، دنبال كار مرتبط با رشته م هستم تورنتو زندگي مي كنم ، ممنون مي شم اگر كسي كار تو اين زمينه سراغ داره اطلاع بده.
2021-09-09 23:43:00 #Canada [تورنتو] کار

یه راهنمایی میخوام لطفا من جایی رزومه فرستاده بودم امروز ظهر زنگ زدن بهم خیلی خوب وخوش هم صحبت کردیم و ازم پرسیدن که چه روزی برای مصاحبه حضوری واسم اکیه و خودم گفتم دوشنبه ، استقبال کردن ،گفتن آدرس و ساعت رو برام ایمیل میکنن سریع الان ۳ ساعت گذشته و نکردن ? من هولم ؟ یا ایمیل خواهند کرد ؟ یا ممکنه حال نکرده باشن و نفرستن کلا؟ چون آخرای صحبت مشخص شد من نیوکامر هستم به تورنتو و یکماهه اومدم که البته کلی تشویق کردن وفلان و همه گفتگو عالی بود موقع خداحافظی گفت درجا ایمیل میفرسته اما نفرستاده ه
2021-09-10 16:33:00 #Canada [تورنتو] کار

کسی تو تورنتو شرکتی رو میشناسه که برای پیدا کردن کار به فردی که پی-آر نداره، کمک کنه برا پیدا کردن کار حرفه ای؟
2021-09-26 12:28:00 #Canada [پیدا کردن کار] کار

ي كه در كانادا مشغول به كار تخصصي هستين آيا كار فرما بهتون قرارداد داده؟؟؟ همسر من از يه شركتي آفر گرفته و الان چند روزه كه مشغول به كاره،اما بهش گفتن كه بهت قرارداد نميديم حالا براي پي آر شدن ،ما چه جوري بايد اثبات كنيم كه اين شغل ناك دار هست و جنرال نبوذه؟؟ به نظرتون بايد قرارداد بدن يا نه؟؟؟
2021-09-02 23:04:00 #Canada

به همه بنده جویای کار در تورنتو هستم ۴ روزی که تورنتو اومدم فعلا تو قرنطینه هستم تحصیلاتم در حوزه مهندسی کشاورزی تخصص کاریم pipe & fitting در رشته آبیاری تحت فشار در حوزه plumbing هم تخصص دارم و چندسالی کار کردم ممنون میشم اگر فرصت شغلی بود به من معرفی کنید باتشکر نیما
2021-08-30 13:31:00 #Canada

آقای شریف امکان پیدا کردن کار پارت تایم دانشجویی (۲۰ ساعت در هفته) فقط در روزهای شنبه و یکشنبه (weekend) وجود داره؟ من نیومارکت هستم و دنبال کار پارت تایم در تعطیلات آخر هفته هستم امکان مراجعه حضوری به جاهای مختلف و دادن رزومه بهشون وجود داره؟ این روش جواب میده؟
2021-09-06 22:50:00 #Canada

داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00 #Canada

آقای شریف امکان پیدا کردن کار پارت تایم دانشجویی (۲۰ ساعت در هفته) فقط در روزهای شنبه و یکشنبه (weekend) وجود داره؟ من نیومارکت هستم و دنبال کار پارت تایم در تعطیلات آخر هفته هستم امکان مراجعه حضوری به جاهای مختلف و دادن رزومه بهشون وجود داره؟ این روش جواب میده؟
2021-09-06 22:50:00 #Canada

شبتون بخیر من دانشجو هستم و درسم آخر سپتامبر تموم می شه برای اینکه بتونم بعد از تموم شدن درسم ویزای همسرم رو تمدید کنم که به ویزیتوری تبدیل نشه باید کاری که NOCA و یا NOC B باشه داشته باشم متاسفانه به دلیل دانشجو بودن و اینکه سه شنبه و پنجشنبه صبح تا ظهر کلاس دارم و جمعه ها هم کلا کلاس دارم هر مصاحبه ای هم که قبول می شم بعدش به دلیل ساعت کاری رد می شم می خواستم ببینم تو اطرافیانتون کار منشی office administrative و یا کار مربوط به مارکتینگ سراغ ندارین؟ ممنونم از اینکه پیشنهاد کار فایننس بهم نمی
2021-09-21 04:16:00 #Canada

یه راهنمایی میخوام لطفا من جایی رزومه فرستاده بودم امروز ظهر زنگ زدن بهم خیلی خوب وخوش هم صحبت کردیم و ازم پرسیدن که چه روزی برای مصاحبه حضوری واسم اکیه و خودم گفتم دوشنبه ، استقبال کردن ،گفتن آدرس و ساعت رو برام ایمیل میکنن سریع الان ۳ ساعت گذشته و نکردن ? من هولم ؟ یا ایمیل خواهند کرد ؟ یا ممکنه حال نکرده باشن و نفرستن کلا؟ چون آخرای صحبت مشخص شد من نیوکامر هستم به تورنتو و یکماهه اومدم که البته کلی تشویق کردن وفلان و همه گفتگو عالی بود موقع خداحافظی گفت درجا ایمیل میفرسته اما نفرستاده ه
2021-09-10 16:33:00 #Canada